Pain de viande et poireau braisé

Pain de viande et poireau braisé

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pain de viande et poireau braisé. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pain de viande et poireau braisé is one of the most favored of current trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Pain de viande et poireau braisé is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pain de viande et poireau braisé, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pain de viande et poireau braisé delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pain de viande et poireau braisé is 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pain de viande et poireau braisé estimated approx 30/40 minutes.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Pain de viande et poireau braisé using 18 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Le retour dû poireaux!

Légume que je cuisine très peux, j’ai ici revisité une recette tirée d’un magasine Hello Fresh et je dois dire que toute la famille l’a adorée!

Un repas complet et copieux sans oublier délicieux 🤤

#avril #salé

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pain de viande et poireau braisé:

  1. Pain de viande
  2. 400 g hachi de campagne
  3. 1 gros oignon
  4. 10 g Persil frisé frais
  5. 75 g Chapelure Panko (ou nature)
  6. 2 œufs
  7. Sel,poivre, épices au choix
  8. 1 tranche de beurre salé
  9. Poireaux braisés
  10. 3 beaux poireaux
  11. 1 morceau de beurre salé
  12. 750 ml Bouillon (ou 2 cubes dans de l’eau)
  13. Purée de pommes de terre
  14. 750 g PDT à chaire farineuse
  15. 1 cuillère à soupe moutarde
  16. 1 noix de beurre salé
  17. 1 filet de lait
  18. Chutney de canneberges (facultatif)

Steps to make to make Pain de viande et poireau braisé

  1. Pain de viande:
    Émincer l’oignon et ciseler finement le persil. Dans un saladier, placer la viande hachée, l’oignon, une grosse moitier du persil, la chapelure, les oeufs, un peux de sel et de poivre.
  2. Préchauffer le four à 200 degrés.
    Préparer le bouillon soit maison on en faisant se dissoudre 2 cubes dans de l’eau bouillante. Pendant se temps, former une boule avec le mélange de viande.
    Graisser un plat, y placer le pain de viande et placer quelques tranches de beurre salé au dessus.
    Enfourner pour 30 à 40 minutes.
  3. Poireaux braisés:
    Laver à l’eau les poireaux et couper des bâtons d’environs 10cm. Faire chauffer une poêle à feux moyen/vif avec un peux de beurre salé et cuire 5 bonne minutes (ils doivent commencer à avoir une belle couleur dorée).
  4. Pendant ce temps, éplucher et couper en morceaux les pommes de terres, faire chauffer à feux vif.
    Verser le bouillon et laisser mijoter un quart d’heure recouvert.
  5. Purée:
    Une fois cuites, écraser les pommes de terres. Ajouter une noix de beurre, la cuillère de moutarde, le filet de lait, sel, poivre, muscade et bien mélanger le tout.
    Dresser les assiettes avec un chutney de canneberges, un vrai délice avec le pain de viande 👌🏻
    C’est prêt!

As your experience and also confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little bit essentially zesty, you can make easy modifications to attain this objective. Simply put, begin making your recipes on time. As for standard cooking abilities for novices you do not need to discover them however only if you master some straightforward cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and also simple lunch recipes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Favorite Pain de viande et poireau braisé. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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