Pain aux noix et aux figues sèches
Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Pain aux noix et aux figues sèches. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pain aux noix et aux figues sèches is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Pain aux noix et aux figues sèches is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pain aux noix et aux figues sèches, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pain aux noix et aux figues sèches delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pain aux noix et aux figues sèches is Pour 4 personne. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pain aux noix et aux figues sèches estimated approx 20min au four.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Pain aux noix et aux figues sèches using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Voilà c'est une recette que j'ai essayé de créer j'avais envie de mélanger les noix et les figues sèches avec du pain voilà ça a été bon je vous laisse cette recette pour l'essayer pourquoi pas
Ingredients and spices that need to be Get to make Pain aux noix et aux figues sèches:
- 1 oeuf pour la pâte et un autre pour la badigeonner
- 1 verre de lait tiède
- 1 cuillère à soupe levure boulangère
- 2 cuillères à soupe sucre
- 4 cuillères à soupe huile végétale
- 1 cuillère à café sel
- Farine pour ramasser jusqu'à la pâte soit môle et pas trop sèche
- 1 sachet de levure chimique
- 150 g noix concassées
- 100 g figues sèches
Steps to make to make Pain aux noix et aux figues sèches
- Dans un récipient en met le lait la levure boulangère le sucre le sel et l'oeuf et l'huile on mélange le tout avec un fouet
- Je laisse se reposer pendant 5 minutes à 10 minutes de dépend la température de votre cuisine
- Puis je commence à ajouter de la farine et la levure chimique petit à petit
la pâte doit être mole pas trop sèche comme la photo - Puis je la laisse se reposer pendant que la pâte se double de volume à ce moment-là on la met sur le sur un plan de travail on met de la farine sur le plan de travail pour que la pâte ça colle pas
- Je la partage en deux une partie j'ajoute les noix et je laisse une partie pour la décoration on peut dire deux cuillère à soupe et l'autre partie on ajoute les figues sèche il faut d'abord les les faire cuire sur la vapeur que dire pendant 10 minutes pour que ça devient plus tendre et ça aide à être coupé on les coupe en petit morceau et on ajoute à la pâte
- Puis je partage la pâte selon le portion que j'ai besoin ou bien le volume que je veux
- Puis-je forme la pâte comme je veux personnellement j'ai façonner les pâtes avec les figues sèches en forme de spirale genre d'un escargot comme sur la photo et celle du pain aux noix je l'ai façonner en forme de de boudin et j'ai coupé en deux et j'ai roule je l'ai mis sur un plateau bien beurrer et puis je la laisse reposé pour prendre du volume après je badigeonne unec un œuf entier bien mélanger avec 2 cuillères de café puis je mets les noix sur le pain pour déco
Et pour le pain de effilée - Mets au four pendant 20 minutes selon votre four a Une température de 180° degrés si votre four sa chaleur n'est pas tournante dès que votre pains soit cuit en bas vous allez aller allumer votre four en haut pour le faire doré
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of fewer or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make simple modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them but just if you master some easy cooking methods.
This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Prepare Speedy Pain aux noix et aux figues sèches. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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